Головна Новини Світ США В Конгресі розглянуть 4 поправки щодо допомоги Україні. Серед них і поправка Тейлор Грін
commentss НОВИНИ Всі новини

В Конгресі розглянуть 4 поправки щодо допомоги Україні. Серед них і поправка Тейлор Грін

В Конгресі розглянуть тільки чотири поправки, які внесені в законопроект про допомогу Україні, повідомляє ЄП. Одна із поправок, наприклад, забороняє використовувати виділені кошти на виплату зарплат урядовцям

19 квітня 2024, 19:49
Поділіться публікацією:

19 квітня Палатою представників США було проведено процедурне голосування за чотири законопроекти про іноземну допомогу, в тому числі й Україні. Ця процедура є важливою, оскільки надає дозвіл на їх внесення на розгляд Палати.

В Конгресі розглянуть 4 поправки щодо допомоги Україні. Серед них і поправка Тейлор Грін

Тейлор Грін

Підтримали процедуру 316 членів нижньої палати Конгресу при необхідних 218. Проти проголосувало 94 конгресмени.

Окрім того, стало відомо, що до законопроекту про допомогу для України на суму в 61 млрд доларів допустили лише чотири поправки. Серед них є і поправка одіозної республіканки Марджорі Тейлор Грін. Цією поправкою конгресвумен пропонує замінити всі суми в пакеті про допомогу Україні на нулі.

Іншими поправками, зокрема, пропонується заборонити використовувати кошти із допомоги на виплату зарплат українським урядовцям. Інші дві поправки пропонує цілком виключити всю невійськову допомогу Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що законопроект Майка Джонсона пропонує надати Україні допомогу у розмірі 61 млрд доларів. Розглядати законопроект конгресмени планують 20 квітня.

Окрім того, відомо, що до українського законопроекту було подано багато поправок, в тому числі від одіозної трампістки Марджорі Тейлор Грін. Зокрема, вона пропонувала закрити всі біолаборатоії в Україні, змусити Київ провести чесні вибори під час війни, прив’язати допомогу до заборони абортів. Також Тейлор Грін запропонувала, щоб всі конгресмени, які проголосують за допомогу Україні, вступили у лави ЗСУ.

За такі ініціативи Марджорі Тейлор Грін навіть запропонували призначити представником кремлівського диктатора Володимира Путіна у Конгресі США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини