Головна Новини Світ США В ООН порівняли Путіна зі Сталіним, вказавши на те, що їх об'єднує
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН порівняли Путіна зі Сталіним, вказавши на те, що їх об'єднує

США в ООН порівняли Путіна із Сталіним, нагадавши, що той влаштував в Україні Голодомор

22 листопада 2023, 07:35
Поділіться публікацією:

Президента РФ Володимира Путіна поєднує з колишнім генсеком СРСР Йосипом Сталіним ненависть до України та українців. Сталін свого часу влаштував Голодомор в Україні, вбивши мільйони цивільних. Тепер Путін має таку ж мету, розв'язавши війну проти мирної держави в 21 столітті. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробила глава американської делегації при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд, пише "Укрінформ".

В ООН порівняли Путіна зі Сталіним, вказавши на те, що їх об'єднує

Путін та Сталін. Фото: із відкритих джерел

"Цього місяця ми маємо 90-ті роковини Голодомору, який означає смерть від голоду. Але Путін не звертав уваги, він скоріше надихнувся. Як і Сталін, Путін використовує продовольство як зброю війни. Як і Сталін, Путін здійснив голод та смерть в Україні", – заявила Лінда Томас-Грінфілд.

Дипломат зазначила, Путін переслідував і має таку ж мету, як і Сталін. Він наказувала силою відбирати українське зерно, бомбити українську сільськогосподарську інфраструктуру та портові міста, не давати людям спокійно жити і працювати.

Посол наголосила, що тоді мільйони українських жінок, дітей, чоловіків загинули через жорстку та репресивну політику сталінського режиму, через рукотворний та навмисний голод. Це, за її словами, "стало попередженням" того, що може статися, якщо не стримувати жорстокість та тиранію.

Томас-Грінфілд додала, що Росія веде війну не лише проти народу України, "вона також веде війну проти вразливих верств населення у всьому світі, які залежать від експорту продовольства з України".

Читайте також на порталі "Коментарі" — скільки українців вважають Сталіна "великим вождем": результати опитування.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Євросоюзі розповіли, що спільного між Путіним та Сталіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини