Головна Новини Світ США В пакет допомоги Україні від США подали поправку про мирні переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

В пакет допомоги Україні від США подали поправку про мирні переговори з Росією

Серед поправок, які пропонують внести до пакета допомоги Україні присутня одна, яка зобов'язує ініціювати мирні переговори України та Росії.

18 квітня 2024, 14:50 comments3478
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників Майк Джонсон представив новий законопроєкт щодо пакета допомоги Україні, який потрапить в Конгрес США на голосування 20 квітня. Представники Республіканської партії подали кілька поправок до нього, одна з яких включає мирні переговори України та Росії.

В пакет допомоги Україні від США подали поправку про мирні переговори з Росією

Конгрес США. Фото з відкритих джерел

До "Закон про додаткові асигнування на безпеку України" надійшло 46 поправок. Усі від членів Республіканської партії. Одна з правок, яка була подана ультраправим республіканцем представником Аризони Полом Госаром пропонує перед тим, як виділити допомогу Україні ініціювати мирні переговори України та Росії.

"Заборонити використання будь-яких коштів для України до 90 днів після того, як президент ініціює мирні переговори між Росією та Україною", — йдеться в резюме до правки Госара.

Крім того, інші поправки до пакета допомоги Україні містять й інші абсурдні пункти. Наприклад, ультраправа республіканка Марджорі Тейлор Ґрін у запропонованій від себе поправки вимагає усіх представників Конгресу США, які підтримають законопроєкт про допомогу Україні призвати до ЗСУ. Також Тейлор Ґрін пропонує не виділяти кошти, поки на території України нібито тривають переслідування християн та присутні біолабораторії.

Наразі невідомо, чи ці правки зможуть потрапити у кінцеву версію законопроєкту допомоги Україні, голосування якого відбудеться 20 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соратниця Трампа Марджорі Тейлор Ґрін назвала героєм американського військового, який злив секретні файли, зокрема і ті, що стосуються України.

Також "Коментарі" писали про те. що стало відомо, яку допомогу Україні збираються надати Сполучені Штати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини