Головна Новини Світ США В Пентагоні цинічно заявили, що їх ракети занадто дорогі: яку пораду дали Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Пентагоні цинічно заявили, що їх ракети занадто дорогі: яку пораду дали Україні

У Пентагоні радять Україні використовувати дрони власного виробництва для ударів по Росії

сьогодні, 17:20
Поділіться публікацією:

Україні слід зосередитися на використанні власних безпілотників для нанесення ударів по території Росії, оскільки західні ракети є занадто дорогими, заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час брифінгу.

В Пентагоні цинічно заявили, що їх ракети занадто дорогі: яку пораду дали Україні

Ллойд Остін

При цьому глава Пентагону підкреслив, що Україна вже продемонструвала ефективність своїх безпілотників дальньої дії під час атак на стратегічні об'єкти, зокрема склади боєприпасів. Остін зазначив, що Україна має можливість значно збільшити виробництво таких безпілотників, які є не лише ефективними, але й точними.

"Слід врахувати той факт, що вартість однієї високоточної керованої ракети в деяких випадках наближається до мільйона доларів залежно від типу. Вони можуть виробляти безпілотники у великих кількостях за малу вартість. Тож, подивившись на баланс і ефекти, які створюються на полі бою, я думаю, що це чудова можливість", — заявив Остін.

Остін також зазначив, що Україна має повне право використовувати свої безпілотники так, як вважає за потрібне.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна вже давно просить США надати дозвіл на використання західної зброї для ударів по РФ. Окрім того, такий пункт міститься і в плані перемоги президента Володимира Зеленського. При цьому Штати неодноразово підкреслювали, що їх позиція із приводу такого дозволу залишається незмінною – Україна не має права бити американською зроєю по РФ.

Також "Коментарі" розповідали, що Штати, якщо заявлять про зменшення військової підтримки України, то фактично цим підштовхнуть Україну до капітуляції перед РФ. При цьому у Вашингтоні заявлять, що, мовляв, Київ сам цього захотів і Штати тут взагалі ні до чого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини