Головна Новини Світ США В США інвестиційна компанія заборонила призначати на посади білих чоловіків: чому
commentss НОВИНИ Всі новини

В США інвестиційна компанія заборонила призначати на посади білих чоловіків: чому

В інвестиційній компанії вирішили змінити кадрову політику

8 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

В холдинговій інвестиційній компанії State Street вирішили змінити політику щодо кар'єрного зростання. Тепер начальники мають доводити чому на посаду менеджера взяли білого чоловіка, а не жінку й не представників етнічних меншин. Про це повідомляє "Секрет фирмы".

В США інвестиційна компанія заборонила призначати на посади білих чоловіків: чому

У компанії ввели нову політику щодо співробітників, фото з відкритих джерел

До етнічних меншин належать представники народностей Латинської Америки, Азії, Африки та інші громадяни. Компанія прагне реалізувати право всіх народностей на обіймання керівних посад.

Протягом року буде залучено до управління компанією втричі більше представників етнічних меншин, а також жінок. Кращих кандидатів на посаду топ-менеджерів мають обирати саме серед цих людей. В компанії прагнуть покращити представництво жінок колег із етнічних меншин на посадах.

Рекрутери, які захочуть найняти білих чоловіків на посади топ-менеджерів, буду змушені доводити, чому не взяли жінок або представників етнічних меншин.

Наразі в компанії налічується 39 439 співробітників у 30-ти офісах в різних країнах. Раніше топ-менеджерами були лише білі чоловіки, однак тепер компанія змінює політику й очікує збільшення видатків інвестиційної фірми до 2025 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", американські мільярдери стали багатшими майже на 2 трлн доларів за час пандемії за даними Forbes.  Цьому сприяло й зростання фондових ринків. До п'ятірки найбагатших людей світу увійшли: Ілон Маск, Джефф Безос, Ларрі Еллісон, Ларрі Пейдж, Сергій Брін.

Також ми писали, що на політичній арені в США змінилося протистояння на користь Трампа та республіканської партії. Про що свідчать дані опитування населення та соціологічні дослідження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини