Головна Новини Світ США У США учасника штурму Капітолію знайшли мертвим у підвалі свого будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У США учасника штурму Капітолію знайшли мертвим у підвалі свого будинку

Закривавлене тіло виявила дружина загиблого

13 січня 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

У місті Альфаретта, що в штаті Джорджія, в службу 911 подзвонила місцева мешканка і повідомила, що виявила труп свого чоловіка в підвалі їхнього будинку. Про це повідомляє видання The Sun.

У США учасника штурму Капітолію знайшли мертвим у підвалі свого будинку

Один з арестованих після штурма Капітолія найденного мертвим - фото: з відкритих джерел

Працівникам служби порятунку жінка сказала, що весь підвал залитий кров'ю, а на грудній клітці її чоловіка, на ім'я Крістофер Стентон Джорджія видно слід від вогнепального поранення. На місце події прибули правоохоронці, і судмедексперти. Після цього почалося розслідування. В ході огляду будинку були виявлені дві гвинтівки. Незабаром судмедексперт заявив вбитої горем вдові, що її чоловік наклав на себе руки, вистріливши в груди.

У США учасника штурму Капітолію знайшли мертвим у підвалі свого будинку - фото 2

Варто відзначити, що за декілька днів до цього чоловік був затриманий під час заворушень в Капітолії. Його звинуватили в порушенні комендантської години, яка починалася з 18:00, а також у незаконному проникненні на територію держвласності. Однак він був не згоден з висунутими проти нього звинуваченнями.

Як повідомляє Forbes, чоловік, знайдений мертвим в підвалі свого будинку, був працівником банківської холдингової компанії BB&T. Там він був регіональним портфельним менеджером.

У США учасника штурму Капітолію знайшли мертвим у підвалі свого будинку - фото 3

До слова, Крістофер був уже 2 за рахунком людиною, яка наклала на себе руки після подій в Капітолії. Першою став поліцейський, який покінчив життя самогубством через кілька днів після того, як прибув на виклик про заворушення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Капітолій можуть штурмувати на інавгурації Байдена, а також про те, що прихильники Трампа увірвалися в Капітолій США під час підрахунку голосів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини