Головна Новини Світ США В США Україну назвали дуже ризикованою для подорожей: що означає таке рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

В США Україну назвали дуже ризикованою для подорожей: що означає таке рішення

Україна у понеділок покинула список країн з "високим" рівнем ризику для подорожей

26 жовтня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Американська організація, яка  контролює та відповідає за профілактику захворювань (CDC)  розмістила нашу країну в найвищій категорії ризику під час подорожей  в час спалаху коронавірусної хвороби, її поширення та стримування. Про це інформує телеканал CNN.

В США Україну назвали дуже ризикованою для подорожей: що означає таке рішення

У США вирішили, що Україна має входити до переліку держав з дуже високим рівнем ризику для подорожей (фото з відкритих джерел)

Саме тому, наша країна, яка за площею є другою найбільшою європейською країною, перемістилась з рівня  "високий" рівень ризику для подорожей  під час пандемії до найвищої категорії – "дуже високий" рівень ризику. 

 Також сюди минулого тижня перемістили місто-державу Сінгапур.

Влітку лише за один тиждень серпня до дуже високого рівня ризику було переміщено 16 різних держав та напрямків по всьому світу під час великого росту та розповсюдження статистики хвороби, зокрема, на мутовану версію коронавірусу  "Дельта".

В критеріях  цього американського центру зазначено, що найвища категорія цього рівня застосовується  при ситуації, коли за останні 28 днів реєструється більше 500 випадків хвороби на 100 тисяч мешканців.

Зараз до "дуже високого"  рівня американці перемістили  окрім України такі країни, як Австрія, Багамські острови, Ботсвана, Хорватія, Греція, Ірландія, Ямайка, Мальдіви, Швейцарія, Таїланд, Туреччина та Велика Британія.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Китаї знову фіксують спалах коронавірусу в кількох регіонах. Протягом останнього тижня в Китаї зафіксували новий спалах коронавірусу серед населення. Понад 100 нових випадків реєструють медичні працівники в 11 провінціях та столиці. За словами представника Національної комісії охорони здоров'я Китаю Мі Фена, медики побоюються, що спалах пошириться та буде більше інфікованих, тому вводяться нові посилені обмеження. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини