Головна Новини Світ США В США висунули Дональда Трампа на Нобелівську премію за мирні угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В США висунули Дональда Трампа на Нобелівську премію за мирні угоди

Колишнього президента США Дональда Трампа висунули на Нобелівську премію миру за мирні угоди на Близькому Сході.

31 січня 2024, 14:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Республіканка Клаудія Тенні заявила, що висунула колишнього президента США Дональда Трампа на Нобелівську премію миру за Угоду Авраама 2020 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Fox News.

В США висунули Дональда Трампа на Нобелівську премію за мирні угоди

Трампа висунули на Нобелівську премію миру

Клаудія Тенні розповіла, що експрезидент Дональд Трамп зіграв ключову роль та сприяв укладенню нових мирних договорів на Близькому Сході за останні 30 років. Таким чином республіканка згадала про Ізраїльсько-еміратський мирний договір 2020 року.

"Десятиліттями бюрократи, "професіонали" зовнішньої політики та міжнародні організації наполягали на тому, що додаткові мирні угоди на Близькому Сході неможливі без вирішення ізраїльсько-палестинського конфлікту", — говорить Клаудія Тенні.

Однак її однопартієць та теперішній кандидат в президенти США Дональд Трамп, за словами Тенні, довів, що мирні угоди можуть бути укладень на Близькому Сході. Тому, на думку Клаудії Тенні Дональд Трамп заслуговує отримати Нобелівську премію миру.

"Для мене велика честь висунути кандидатуру колишнього президента Дональда Трампа, і я прагну, щоб він отримав визнання, на яке він заслуговує", — сказала республіканка.

Зазначимо, що Дональда Трампа кілька разів номінували на Нобелівську премію миру за Угоду Авраама 2020 року, однак американський політик так і не отримав нагороди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Віктор Орбан розповів, що Трамп зробить з Європою.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп пояснив, чи підтримує пакет допомоги від США на понад 60 млрд доларів для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини