Головна Новини Світ США "Великий лідер в Європі": Трамп похвалив прем'єра Угорщини Віктора Орбана
commentss НОВИНИ Всі новини

"Великий лідер в Європі": Трамп похвалив прем'єра Угорщини Віктора Орбана

Трамп оскандалився заявою про угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана, назвавши його "сильною людиною на чолі країни".

21 січня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

Виступаючи на  мітингу в Манчестері, що в американському штаті Нью-Гемпшир, екс- президент  Сполучених Штатів Дональд Трамп висловив  своє захоплення, говорячи про керівника уряду  Угорщини Віктора Орбана. Про це  інформує Європейська правда.

"Великий лідер в Європі": Трамп похвалив прем'єра Угорщини Віктора Орбана

Дональд Трамп та Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

Колишній американський президент  називав Орбана "великою людиною" і "великим лідером в Європі", наголосивши, що деякі  політики можливо не сприймають  його позитивно.

"Деякі люди не люблять його, тому що він занадто сильний. Добре мати сильну людину на чолі країни", – відізвавсь Трамп про угорського політика.

При цьому, одна з претенденток на отримання номінації від Республіканської партії на виборах 2024 року Ніккі Гейлі,  сказала публічно, що має  сумнів щодо здатності Дональда Трампа повернутись  на посаду президента. ЇЇ  вислів цитує  агенство AP.

Гейлі  озвучила власну реакцію на виступи  кандидата в президенти, під час яких він  довгий період часу ідентифікував її як колишнього  спікера Палати представників, Ненсі Пелосі.

Коли обговорювали  штурм  Капітолію 6 січня 2021 року, Дональд Трамп помилково казав, що Гейлі  відповідала  за безпеку установи.

"Кажуть, що він (Трамп – ред.) заплутався, що він говорив про щось інше, що він говорив про Ненсі Пелосі. Я не хочу сказати нічого зневажливого, але боюся, що ми не можемо допустити, щоб в умовах тиску, пов'язаного з президентством, цю посаду обіймав хтось, у чиєму психічному здоров'ї ми сумніваємося", – озвучила свою думку  Гейлі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп розповів, як погрожував країнам Європи. Колишній американський президент заявив, що країни НАТО почали витрачати "мільярди і мільярди" доларів на колективну оборону. Після його погрози не захищати країни Європи в разі нападу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 січня 2024, 21:00

Цікаво, чи помітять і заверещать вишиватні розкрадачі власної країни? 33 роки нездатні окрім розкрадання і сварок, а тут така нагода. Нездатні розвиватись змінюватись рухатись, як це робить весь світ. Так і чіпляються за старий мотлох: вишиванка колядка мова Бандера з Коновальцем російська лайка православна секта ... - більше не мають нічого.

Іван Сірко

21 січня 2024, 20:56

Два фашисти що трамп що орбан які служать путіну. Через них европі прийде кінець.


Новини