Головна Новини Світ США Верховний суд США просять скасувати підсумки виборів в чотирьох штатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховний суд США просять скасувати підсумки виборів в чотирьох штатах

21 листопада штат Джорджія сертифікував результати виборів президента США, затвердивши перемогу кандидата від демократів Джо Байдена

9 грудня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

До Верховного суду США звернулися з проханням визнати недійсними підсумки виборів американського президента в чотирьох штатах, де перемогу здобув Джо Байден. Такий позов подав генеральний прокурор Техасу. Згідно з його заявою, перемогу необхідно скасувати, а таких штатах, як Джорджія, Мічиган, Пенсільванія і Вісконсін, йдеться в заяві, опублікованій на сайті Пакстона.

Верховний суд США просять скасувати підсумки виборів в чотирьох штатах

ФОТО: З відкритих джерел

"Ці чотири штату скористалися пандемією, щоб виправдати ігнорування федеральних законів і законів штату про голосування", — йдеться в заяві.

Як вважає заявник, штати нібито не дотримувалися необхідні норми обробки бюлетенів на виборах і нібито порушили конституцію країни, "підірвавши віру" в чесність виборів в Америці.

В кінці листопада штат Джорджія сертифікував результати виборів президента США, затвердивши перемогу кандидата від демократів Джо Байдена.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 7 грудня видання Axios повідомило, що чинний президент планує "грандіозний фінал" своєї політичної діяльності. Тому він не буде вітати Джо Байдена з новою посадою. Замість цього в день інавгурації нового президента Трамп хоче вилетіти на вертольоті з Білого дому і відправитися до Флориди, де він влаштує мітинг проти Байдена. Так політик хоче привернути увагу до себе і головне — змусити усіх забути про нового президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини