Головна Новини Світ США Вибори в США: що Джо Байден наобіцяв Україні в разі перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори в США: що Джо Байден наобіцяв Україні в разі перемоги

Джо Байден має намір допомогти Україні протистояти російській агресії

26 серпня 2020, 08:29 comments1049
Поділіться публікацією:

Допомогти Україні зброєю пообіцяв кандидат в президенти США Джо Байден. Якщо йому вдасться перемогти на виборах президента, Сполучені Штати передадуть Києву летальне озброєння, сказано в його заяві до Дня Незалежності України.

Вибори в США: що Джо Байден наобіцяв Україні в разі перемоги

Джо Байден. Фото: Стів Маркус/Reuters

Президентські вибори в США мають відбутися вже 3 листопада. Джо Байден представлятиме на них демократичну партію. Від республіканців йому буде протистояти чинний президент Дональд Трамп. Кандидати вже зараз роздають виборцям передвиборчі обіцянки. Але, як виявилося, не тільки виборцям. Байден, в разі перемоги, підготував щось і для України.

По-перше, ставши президентом США, Байден налаштований допомогти Україні протистояти російській агресії. По-друге, обіцяє дати для цього необхідні інструменти. А саме — летальну зброю.

"Я, як президент, повинен буду дати зрозуміти Кремлю, що окупація України повинна закінчитися. Україна отримає військову та економічну підтримку. Зокрема, йдеться про смертоносне озброєння. Але Україна, своєю чергою, повинна проводити необхідні реформи, без яких її успіх неможливий ", — заявив Байден.

Також кандидат в президенти похвалив Україну за її прагнення стати по-справжньому демократичною і вільною країною.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, хто буде для України більш вигідним президентом США — Джо Байден або Дональд Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини