Головна Новини Світ США Вибори в США: Трамп на прощання звільнив ключового міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори в США: Трамп на прощання звільнив ключового міністра

Новим міністром оборони США стане Крістофер Міллер

10 листопада 2020, 03:34
Поділіться публікацією:

Глава Білого дому Дональд Трамп звільнив міністра оборони США Марка Еспера. Про це американський лідер написав в Twitter.

Вибори в США: Трамп на прощання звільнив ключового міністра

Він також заявив, що виконуючим обов'язки глави Пентагону призначено колишнього директора Національного контртерористичного центру (NCTC) 55-річний Крістофер Міллер.

"Я радий повідомити, що Крістофер Міллер, шановний директор Національного контртерористичного центру (одноголосно затверджений Сенатом), негайно вступить на посаду виконуючого обов'язки міністра оборони. Кріс зробить відмінну роботу! Марк Еспер був звільнений. Хочу подякувати йому за службу ", — написав президент США.

Крістофер Міллер — колишній "зелений берет", він служив у збройних силах з 1983 по 2014 роки. У 1987 році Міллер отримав ступінь бакалавра історії в Університеті Джорджа Вашингтона, а в 2001 році — ступінь магістра в галузі досліджень національної безпеки в Військово-морському коледжі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", ЗМІ дізналися про політичні амбіції Дональда Трампа. Виявляється, він планує ще серйозно побути в політиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини