Головна Новини Світ США Вибори в США: з яким важливим рішенням все ще не визначилася Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори в США: з яким важливим рішенням все ще не визначилася Гарріс

За інформацією CNN, Гарріс все ще не визначилася з кандидатом у віце-президенти

2 серпня 2024, 07:00
Поділіться публікацією:

Нинішня віце-президент США та майбутня кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс все ще не обрала собі соратника та претендента на майбутню посаду віце-президента. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

Вибори в США: з яким важливим рішенням все ще не визначилася Гарріс

Віце-президент США Камала Гарріс. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що вже наступного тижня Гарріс має вирушити у турне Сполученими Штатами разом зі своїм соратником. Але вона ще не оголосила, хто це буде.

Імовірним претендентом на цю посаду є губернатор Пенсільванії Джош Шапіро, який планував провести низку заходів щодо збору коштів у Нью-Йорку в ці вихідні, зокрема в Хемптоні. Однак ці заходи було скасовано.

Відомо, що Шапіро мав кілька зустрічей з помічниками Гарріс.

У той же час, губернатор штату Іллінойс Джей Прітцкер також провів початкову та повторну співбесіду з помічниками Харріс. Обидві співбесіди були проведені віртуально, друга відбулася у середу.

Варто зазначити, що в липні чинний президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з передвиборчих перегонів за президентське крісло на виборах, що відбулися в листопаді.

Своєю заміною він запропонував кандидатуру нинішнього віце-президента США Камали Гарріс. Цікаво й те, що ще до висунення її кандидатури Гарріс мала рейтинг понад 45% виборців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — віце-президент США Камала Гарріс випереджає кандидата в президенти США Дональда Трампа у чотирьох ключових штатах із семи, які, ймовірно, вирішать результат виборів у листопаді. Про це йдеться у матеріалі Bloomberg.

Згідно з опитуванням, проведеним агентством Bloomberg і компанією Morning Consult, Гарріс має перевагу над Трампом в Аризоні (49% опитаних за віце-президента США, проти 47% за екс-президента), Вісконсині (50% проти 47), Мічигані (53% проти 42%) та Неваді (47% проти 45%).

У той же час обидва претенденти заручилися однаковим рівнем підтримки в штаті Джорджія (47%). Серед двох ключових штатів, що залишилися, Трамп випереджає Гарріс в Пенсільванії (50% проти 46%) і Північній Кароліні (50% проти 46%).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини