Головна Новини Світ США Випадкове самогубство: в США під час виконання челенджу з TikTok померла дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Випадкове самогубство: в США під час виконання челенджу з TikTok померла дитина

Дитину знайшли ще живою, але врятувати її не вдалося

21 липня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

У місті Бетамі американського штату Оклахома стався нещасний випадок з малолітнім хлопчиком, який виконував челендж із популярної соціальної мережі TikTok. Врятувати дитину не вдалося. Про це повідомляє місцеве видання KOKH Fox 25, посилаючись на надану поліцією інформацію.

Випадкове самогубство: в США під час виконання челенджу з TikTok померла дитина

У США дитина померла після виконання Black Out Сhallenge. Фото з відкритих джерел

За словами джерела, хлопчик був активним користувачем TikTok. Найчастіше він не тільки перегортав стрічку різних відео, а й сам знімав, беручи участь у популярних челенджах. 20 липня дитина вирішила зняти коротке відео, під час якого він повинен був виконувати Black Out challenge. Однак все закінчилося дуже плачевно.

Суть Black Out Сhallenge полягає у тому, щоб людина душила себе до тих пір, поки на кілька секунд не втратить свідомість. У більшості випадків учасники цієї "гри" використовують ремінь. Раніше існував ще один небезпечний challenge під назвою Pass Out. У ньому потрібно було в різні боки крутити головою до втрати свідомості.

У результаті хлопчика знайшли без свідомості в його будинку. Ще живим в машині швидкої допомоги він доїхав до лікарні. Кілька годин медики намагалися реанімувати дитину, але дива не сталося. Батькам повідомили про смерть їхнього сина.

Експерт із соціальних мереж, який розмовляє з дітьми, спортсменами коледжів і батьками про платформи, зазначив, що виконання таких челенджів — це новий спосіб швидко стати популярним, створивши "вірусне" відео. Батькам обов'язково потрібно стежити за тим, які ролики знімає їхня дитина.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Італії під час виконання точно такого ж челенджу у TikTok померла малолітня дівчинка.

Також сайт інформував про те, що в ТікТоці став популярним новий челендж під назвою "Випий 40 таблеток і подивися, що буде". Про те, як зрозуміти, що ваша дитина в небезпеці, читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини