Головна Новини Світ США Вівчарка Байден, Мейджор, часто кусала співробітників Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Вівчарка Байден, Мейджор, часто кусала співробітників Білого дому

У документах сказано, що Мейджор вперше агресивно поводився в кінці лютого, коли сім'я приїхала в Делавера

29 серпня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

3-річна вівчарка Джо і Джилл Байден, Мейджор, часто кусала працівників Білого дому. Іноді все закінчувалося синцями або подряпинами, а часом — істотними укусами. Про це повідомляє міжнародне інформагентство Reuters. Документи служби внутрішньої безпеки президентської адміністрації свідчать про те, що пес кусав співробітників Білого дому значно частіше, ніж розголошували раніше. Перше повідомлення з'явилося в березні. Тоді Мейджор кілька разів подряпав працівників президентської резиденції.

Вівчарка Байден, Мейджор, часто кусала співробітників Білого дому

Вівчарка Мейджор - фото з відкритих джерел

"Тільки за перший тиждень вівчарка майже щодня кусав то когось зі співробітників, то когось з офіцерів ... В основному, він рвав одяг або залишав синці на шкірі", — йдеться в документах.

Прессекретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі відмовилася коментували правдивість цих документів.

"Так, у Мейджора були проблеми з адаптацією перший час. Він ніяк не міг звикнути до життя в Білому домі. Але з ним працювали, його вчили, а також час від часу возили його до Делаверуа, щоб йому було комфортніше. У мене немає іншої інформації ", — розповіла Дженніфер Псакі.

Однак, в документах сказано, що Мейджор вперше агресивно поводився в кінці лютого, коли сім'я приїхала в Делавера. 1 березня повідомили, що пес вкусив або подряпав трьох агентів. Тоді ж охоронців Байдена і інший персонал попередили, що з Мейджором потрібно бути обережним, оскільки вівчарка непередбачувана.

Нагадаємо, подія сталася в понеділок, 9 серпня, на пляжі морського курорту Сперлонга. Чотирнадцять людей, серед яких були і діти, віднесло хвилями в море за 100 метрів від берега. Хтось був на надувних матрацах, інші — на човнах і дошках для серфінгу. Відпочиваючі, які опинилися в морі, почали кричати і кликати на допомогу. Сигнал тривоги підняла дівчина, яка перебувала метрах ста від станції Сікс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини