Головна Новини Світ США "Війна без кінця": Маск песимістично відреагував на допомогу США для України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Війна без кінця": Маск песимістично відреагував на допомогу США для України

Маск підкреслив, що стурбований відсутністю стратегії виходу

21 квітня 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

Мільярдер зі Сполучених Штатів  Ілон Маск  написав  свій коментар стосовно схвалення Палатою представників американського Конгресу  законопроекту про виділення додаткової допомоги для України, яка становитиме  майже 61 млрд доларів. Він  оприлюднив у мережі X свою відповідь на  повідомлення американського бізнесмена Девіда Сакса, що не схвалює продовження надання допомоги Україні.

"Війна без кінця": Маск песимістично відреагував на допомогу США для України

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

"Моя найбільша стурбованість полягає у відсутності стратегії виходу, просто вічна війна, у якій діти гинуть в окопах від артилерії або перезарядних кулеметів і снайперів на мінних полях", – написав Ілон Маск.

Вчора, 20 квітня на засіданні у Палаті представників Сполучених Штатів (нижня палата Конгресу) 311 конгресменів проголосували за  схвалення законопроекту про підтримку України обсягом майже 61 млрд доларів.

Його ще має розглянути у Сенаті (верхня палата Конгресу), а пізніше має  підписати американський президент  Джо Байден,  що  позитивно відгукнувсь про голосування в Палаті представників. Сенат США розглядатиме законопроект у вівторок, 23 квітня 2024 року.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про допомогу Україні від США.   Глава української держави Володимир Зеленський вже подякував США за допомогу, яка, за його словами, "допоможе запобігти розповзанню війни, збереже тисячі і тисячі життів і зробить обидва народи сильнішими". 

Народний депутат Верховної Ради VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов наголошує, що позитивне для нас голосування у Конгресі стало показником стратегічного рішення американських еліт щодо ставлення до війни. "Партія ізоляції" та прихильники умиротворення Росії залишилися у меншості, обрано шлях силового примусу агресора до миру, наголошує він.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Аванэс

21 квітня 2024, 21:33

Ігор Точно...А попутно идёт зачистка территории...Уничтожают,в первую очередь,мужское славянское население,а для женщин России завозят таджиков,узбеков и т.д.(всё население южных республик бывшего Союза)...А для Украины приготовлены рекомендации по завозу мигрантов из Ливии,Алжира,Марокко и т.д...Якобы без них экономику ну никак не восстановить...А юг Украины приготовлен под проект "Новый Иерусалим"...А вы,славяне,грызите друг другу глотки- чем меньше мужчин после войны останется,тем легче будет навязать на этих землях свои порядки...

Ігор

21 квітня 2024, 19:55

Так воно і зрозуміло. Всі вимоги зняли, не кредит, а подарунок. Це не захист чи боротьба за цінності - це конфлікт між верхівками. З України зробили полігон ті, хто користується не обмеженою владою. Навмисно стравили один з одним на знищення. Пропаганда Портнікова-Соловйова зробила все, щоб жодна сторона не прийме існування іншої.


Новини