Головна Новини Світ США Війна має закінчитися до кінця 2023-го: Фейгін розкрив план Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна має закінчитися до кінця 2023-го: Фейгін розкрив план Байдена

Гаряча фаза бойових дій в Україні може закінчитись до кінця 2023-го. Повне закінчення війни – до виборів президента США восени 2024 року

28 серпня 2023, 08:12 comments10156
Поділіться публікацією:

Позиція Заходу, зокрема США, що Україні потрібно погоджуватися на переговори з Росією, не просто циркулює в інформаційному просторі. Вона стає переважною. І невдовзі ми можемо побачити всілякі ці прояви. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час ефіру на своєму ютуб-каналі розповів відомий правозахисник, блогер Марк Фейгін.

Війна має закінчитися до кінця 2023-го: Фейгін розкрив план Байдена

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Я вже казав, що Байден та американська адміністрація хочуть закінчити війну (в Україні – ред.) до кінця 2023 року. Це їхній розрахунковий план", – заявив Марк Фейгін.

При цьому він пояснив, що йдеться, звичайно ж, про активну військову фазу. Тобто коли запеклих боїв ставатиме все менше і війна перейде в позиційну.

Правозахисник вважає, що Джо Байден та його оточення хочуть у будь-який спосіб домогтися того, щоб до виборів зі США війну в Україні було закінчено. Основне завдання – мати те, що "продавати" Байдену на виборах і з чим йти до виборців. Головна теза, яка просуватиме Байден – йому та американському народу вдалося врятувати Україну, і Україна збереглася як держава.

Читайте також на порталі "Коментарі" — один із основних кандидатів від Республіканської партії у президенти США, Дональд Трамп, вкотре заявив, що Штати мають припинити підтримувати Україну у війні проти Росії. Раніше в The New York Times вийшла стаття, в якій зазначалося, що нинішня американська влада (Демпартія) нібито незадоволена недостатньо швидким, на їхню думку, наступом України та розсіюванням сил. Тим часом, колишній директор ЦРУ Девід Петреус у спільній з директором "Проекту критичних загроз" Фредеріком Каганом статті в The Washington Post зазначає, що Україна може досягти значних успіхів у контрнаступі, що почався на початку літа. Про що говорять ці заяви, сумніви та заперечення сумнівів? Чого Україні в найближчому майбутньому чекати від США? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 серпня 2023, 07:23

Підставили і врятували. Все що треба знати українським овцям Божого народу. Власник війни дасть карлику команду. Україну створили на страждання і пролиття крові. Але українці цього не зрозуміли. Недаремно юдеї обрали собі банки і пропаганду. Зе перевершив навіть Геббельса.


Новини