Головна Новини Світ США Визнання фіаско: що заявив Трамп після дебатів із Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Визнання фіаско: що заявив Трамп після дебатів із Гарріс

Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс

13 вересня 2024, 07:35
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп оголосив, що не братиме участі у повторних дебатах із Камалою Гарріс, стверджуючи, що вона нібито програла їх 10 вересня і немає сенсу знову давати їй шанс на перемогу. Як повідомляє портал "Коментарі", про своє рішення Дональд Трамп повідомив у себе в мережі Truth Social.

Визнання фіаско: що заявив Трамп після дебатів із Гарріс

Гарріс і Трамп

"Коли боксер програє бій, першими словами, які він вимовляє, є: "Я ХОЧУ РЕВАНШ". Опитування чітко показують, що я виграв дебати проти радикальної лівої кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс, у вівторок ввечері, і вона негайно закликала до нових дебатів", — написав Дональд Трамп.

Політик також наголосив, що Камала Гарріс і Джо Байден "зруйнували країну".

Варто зазначити, що до свого повідомлення в соцмережі Дональд Трамп в ефірі "Fox & Friends" заявив, що він "ймовірно" не погодиться на нові дебати з каналом, а в четвер (про що писали вище) підтвердив, що взагалі не вступатиме знову. у дебати з віце-президентом США. Трамп посилається на "рішучу перемогу" у змаганні, яке загалом пройшло на користь Харріс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кандидат у президенти США Камала Гарріс заявила, що Україна й надалі матиме міцну підтримку у війні з Росією, а кандидат у президенти США Дональд Трамп, за її словами, через 24 години здасть Україну Путіну, якщо повернеться в Білий дім. На питання ведучого дебатів, чи ви хочете, щоб Україна виграла війну, той же Трамп двічі ухилився від прямої відповіді і сказав, що на користь США щоб війна закінчилися і перестали гинути мільйони людей. Цікаво, що за результатами опитування телерадіокомпанії CNN у США, на дебатах перемога дісталася представниці Демократичної партії. Про що говорять заяви кандидатів у президенти США щодо війни в Україні? Чи варто нам хвилюватись? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини