Головна Новини Світ США Влада Нью-Йорка розривають всі ділові контракти з компанією Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Нью-Йорка розривають всі ділові контракти з компанією Трампа

Американські ЗМІ відзначають, що місто зможе розірвати всі зв'язки, так як заворушення в Вашингтоні класифікується як "злочинна діяльність"

13 січня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Влада Нью-Йорка вирішили розірвати всі ділові та фінансові проекти з компанією глави овального кабінету Дональда Трампа через його причетність до безладів в Капітолії.

Влада Нью-Йорка розривають всі ділові контракти з компанією Трампа

Дональд Трамп Фото: pravda.com.ua

Про це заявив мер міста Білл де Блазіо, передає "Інтерфакс-Україна".

Як вважає мер, через протести загинуло п'ять осіб і вина в цьому лежить на Дональда Трампа, який відмовився згідно з конституцією США передати владу новообраному президенту Джо Байдену.

Відзначається, що адміністрація міста збирається розірвати всі контракти з The Trump Organization, яка володіє каруселлю в Центральному парку, льодовим катком Ласкер-Рінк і полями для гри в гольф в парку Ferry Point.

Американські ЗМІ відзначають, що місто зможе розірвати всі зв'язки, оскільки заворушення в Вашингтоні класифікується як "злочинна діяльність". Однак, як очікується, представники The Trump Organization оскаржать рішення в суді.

The New York Times пише, що після штурму будівлі Капітолію багато американських організації та установи розірвали зв'язку з президентом і його сім'єю.

Раніше президент Трамп звинуватив своїх політичних супротивників в "найбільшому полюванні на відьом" через спроби оголосити йому імпічмент.

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, в своєму блозі YouTubeInsider повідомив, що новий контент, завантажений на канал Дональда Трампа , був вилучений за порушення правил платформи. У повідомленні також йдеться, що через те, що це перше попередження, канал не буде видалений, а замість цього буде заморожений мінімум на тиждень. Крім того, будуть відключені коментарі. "З огляду зберігається стурбованість з приводу насильства, ми також будемо відключати коментарі на каналі президента Трампа на невизначений термін, як ми робили це з іншими каналами, де в розділі коментарів є побоювання з приводу безпеки", — йдеться в повідомленні YouTube в Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини