Головна Новини Світ США Внук Байдена став головною зіркою під час інавгураційного концерту - кумедне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Внук Байдена став головною зіркою під час інавгураційного концерту - кумедне відео

Маленький Бо Байден покорив серця багатьох американців

21 січня 2021, 22:30 comments1906
Поділіться публікацією:

На честь інавгурації Джо Байдена 20 січня було влаштовано віртуальний концерт під назвою Celebrating America ("святкує Америка"). На концерті було присутньо багато американських популярних зірок.

Внук Байдена став головною зіркою під час інавгураційного концерту - кумедне відео

Маленький Байден радіє інавгураційному концерту. Фото: condenast-media.gcdn.co

Його Джо Байден разом із сім'єю дивилися в стінах Овального кабінету Білого дому. Вся родина одягнула маски, окрім маленького онука президента Бо, якому виповнилося 8 місяців.

Більшу частину часу дитина провела на руках у дідуся. У Бо був розважливий настрій. Він усміхався, захоплено реагував на співаків та пританцьовував. Найбільше йому припали до душі виконання Демі Ловато і Кеті Перрі.

Бо поводився чемно та не капризував.

Своєю поведінкою хлопчик розсмішив інтернет-користувачів, які вже встигли заявити, що Бо — найголовніша зірка концерту та всієї церемонії.

Нагадаємо, що Бо — син Хантера Байдена та його законної дружини Мелісси Коен. Пара познайомилася ще у 2019-му році. Чоловік та жінка були такі закохані один в одного, що побралися одразу через два тижні після першої зустрічі.

Хлопчика було названо в честь брата Хантера, який помер від раку.

Колишній президент США Дональд Трамп залишив листа своєму наступнику Джо Байдену в Овальному кабінеті. Це одна з давніх традицій, яку таки виконав Трамп. Про що йшлося в листі, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що США за президентства Джо Байдена чекають серйозні зміни, реформи та зміна геополітики. Про це заявив нумеролог Владислав Грицай, проаналізувавши дату народження політика і дату інавгурації. Деталі прогнозу читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини