Головна Новини Світ США "Вони вбивають Україну": відомий американський письменник розкритикував республіканців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони вбивають Україну": відомий американський письменник розкритикував республіканців

Стівен Кінг розкритикував Республіканську партію за затримку допомоги Україні

13 квітня 2024, 20:19
Поділіться публікацією:

Американський письменник Стівен Кінг заявив, що Республіканська партія США фактично "вбиває Україну", раз за разом відкладаючи на потім ухвалення рішення про продовження допомоги Україні.

"Вони вбивають Україну": відомий американський письменник розкритикував республіканців

Стівен Кінг підтримує Україну з початку вторгнення РФ. Фото з відкритих джерел

"Як сказав один консервативний коментатор-республіканець, президент РФ Володимир Путін, мабуть, сам себе щипає", — наголосив Стівен Кінг у соцмережі.

Як відомо, колишній президент США Дональд Трамп після зустрічі зі спікером Палати представників Майком Джонсоном дав зрозуміти, що не заперечує схвалення допомоги Україні, але лише у вигляді позики. Трамп заявив представникам медіа, що республіканці "думають про те, щоб зробити це у вигляді позики, а не просто подарунка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, що на початку вторгнення РФ в українських спецслужбах та інших державних органах було буде багато зрадників, які працювали на ворога, однак зараз їх набагато менше. За словами українського президента, війна у значній мірі допомогла виявити посадовців, які працювали на Росію.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через неспроможність підтримати Україну на тлі наступу РФ США стрімко втрачають довіру стратегічних партнерів у Європі та Азії. Відповідні висновки робить військово-аналітичний портал Defense Express, аналізуючи нещодавні заяви світових лідерів. Видання пише, що "ненаданням допомоги Україні США знищують своє положення гаранта безпеки", що з кожним днем "стає не просто очевидним, а максимально публічним на рівні найвищих державних інстанцій". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 квітня 2024, 20:05

І арабів у Палестині, як помста за не прийняття юдейської віри. Там чому мовчить?


Новини