Головна Новини Світ США Вперше за історію США Нацрозвідку очолить жінка (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше за історію США Нацрозвідку очолить жінка (Фото)

Кандидатуру Авріл Хейнс на посаду директора Нацрозвідки запропонував Джозеф Байден

21 січня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Вперше за всю історію Америки Нацрозвідку США очолить жінка. Рішення було затверджено сенатом 20-го січня. Про це повідомило видання DW.

Вперше за історію США Нацрозвідку очолить жінка (Фото)

Авріл Хейнс очолить розвідку США. Фото: lenta.ru

Відтепер посаду директора Національної розвідки займе Авріл Хейнс. Її кандидатуру підтримали 84 сенатори. Всього 10 членів сенату виступили проти затвердження.

Її кандидатуру висунув новообраний президент Америки Джозеф Байден.

Демократ Чак Шумер запевнив, що Авріл Хейнс найкраще підійде для цієї відповідальної посади.

Вперше за історію США Нацрозвідку очолить жінка (Фото) - фото 2
Вперше за історію США Нацрозвідку очолить жінка (Фото) - фото 3

Додамо, що майбутній очільник Нацрозвідки раніше стала першою в історії  жінкою, яка обіймала посаду заступниці директора ЦРУ у 2013 — 2015 роках. Окрім того, жінка мала досвід роботи заступницею радника президента США з національної безпеки. Авріл Хейнс займала цю посаду до закінчення повноважень адміністрації Обами.

Нагадаємо, що на фермерському полі в місті Мендон, що в штаті Нью-Йорк, розбився військовий вертоліт. В результаті загинули всі, хто був на борту. Авіакатастрофа сталася в середу, 20 січня, приблизно о 18:30. Директор зі зв'язків з громадськістю Військово-морського дивізіону штату Нью-Йорк повідомив, що вертоліт здійснив виліт з міжнародного аеропорту в місті Рочестер. Однак уже незабаром зазнав аварії. Відзначається, що це був медичний евакуаційний вертоліт UH-60 Black Hawk, який здійснював тренувальний політ. Переглянути відео авіакатастрофи можна у нас на сайті.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Джозеф Байден вже став 46-м офіційним президентом США. Про що написав у Твіттері новий президент, читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини