Головна Новини Світ США Всього через два дні після установки: в США осквернили пам'ятник Джорджу Флойду (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Всього через два дні після установки: в США осквернили пам'ятник Джорджу Флойду (ВІДЕО)

Волонтери намагаються привести скульптуру в порядок

5 жовтня 2021, 19:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки осквернили пам'ятник Джорджу Флойду. Про це повідомляє видання BBC.

Всього через два дні після установки: в США осквернили пам'ятник Джорджу Флойду (ВІДЕО)

У США осквернили пам'ятник Джорджу Флойду. Фото: скріншот з відео

Інцидент стався в американському місті Нью-Йорк. Повідомляється, що невідомий злочинець облив фарбою пам'ятник всього через кілька днів після того, як його встановили на Юніон-сквер. На цей момент волонтери намагаються привести скульптуру в порядок.

Як стало відомо, інцидент зафіксували камери відеоспостереження. На кадрах можна побачити, як зловмисник на скейтборді змішує фарбу, потім розбризкує її на пам'ятник і ховається з місця подій.

Відзначається, що це вже другий раз, коли паплюжать пам'ятник Джорджу Флойду. Раніше вандали розмалювали меморіал встановлений у Брукліні.

Для довідки: Джордж Флойд помер в лікарні після того, як його затримали правоохоронці. Чоловікові притиснули коліном шию до асфальту та утримували в такому положенні більше ніж сім хвилин. Після вбивства афроамериканця в десятках американських міст спалахнули численні акції протесту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Сполучених Штатах шкільну вчительку підозрюють у багаторазовому сексі з неповнолітньою. Згідно з даними ЗМІ, їх відносини почалися в серпні після того, як жінка відправила повідомлення підлітку, в якому зізналася у своїх почуттях. Після цього вони почали зустрічатися. Батько школяра побачив, що жінка відправляє фотографії інтимного характеру його синові.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Донецькій області судили зловмисника, який зґвалтував малолітню. Чоловік напав на свою жертву посеред вулиці, погрозами затягнув за сарай і там поглумився.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини