Головна Новини Світ США У США шкільна вчителька регулярно займалася сексом із 14-річним учнем
commentss НОВИНИ Всі новини

У США шкільна вчителька регулярно займалася сексом із 14-річним учнем

Батько підлітка побачив у його телефоні інтимні фото вчительки

5 жовтня 2021, 14:36 comments1078
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки шкільну вчительку заарештували за інтимний зв'язок з учнем. Про це повідомляє видання "Факти".

У США шкільна вчителька регулярно займалася сексом із 14-річним учнем

У США вчителька вступала у статевий зв'язок із підлітком. Фото: Я і Закон

Інцидент стався в американському штаті Флорида. Як стало відомо, співробітники правоохоронних органів затримали 31-річну шкільну вчительку, яка викладала дітям акторську майстерність. Жінку звинувачують у багаторазовому сексі з 14-річним учнем.

Згідно з даними ЗМІ, інтимні стосунки між жінкою і підлітком імовірно почалися в серпні цього року. Вчителька прислала школяреві повідомлення, в якому зізналася у своїх почуттях до нього.

Після цього пара почала регулярно зустрічатися. Повідомляється, що іноді підозрювана забирала дитину після тренувань і вони займалися сексом у її автомобілі. Також вони обмінювалися фотографіями інтимного характеру в листуванні.

Фотографії у повідомленнях побачив батько підлітка.

Зазначається, що затримана пропрацювала у навчальному закладі чотири роки. У 2017 році вона була визнана "найкращою вчителькою-новачком".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в США на чоловіка напав кажан. Пенсіонер розповів, що одного разу він прокинувся і побачив, як він кусає його за шию. Після того, що сталося, чоловік почав відчувати часті головні болі, а також інші проблеми зі здоров'ям. Через місяць потерпілий помер. Медики взяли пробу його крові та провели аналіз.

Також "Коментарі" інформували про те, що в США чоловік виграв велику суму у лотерею і потонув. Перевести у готівку гроші Грегорі Джарвіс не зміг, оскільки у нього була відсутня карта страхування. Чоловік подав заявку на отримання карти. Відповіді переможець так і не дочекався.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини