Головна Новини Світ США Вторгнення в Україну можна було б уникнути: Трамп назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Вторгнення в Україну можна було б уникнути: Трамп назвав умову

Дональд Трамп знову заявив, що у нього вкрали перемогу на президентських виборах 2020 року

7 вересня 2023, 12:10 comments6509
Поділіться публікацією:

Екс-глава Білого дому Дональд Трамп прокоментував рішення російського диктатора Володимира Путіна розпочати повномасштабне вторгнення проти України. За словами Трампа, Путін не ухвалив би такого рішення, якби президентом США на той момент був він. Також представник Республіканської партії дав зрозуміти, що якби він був на чолі США, то його не цікавили б китайсько-тайванські відносини. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Examiner.

Вторгнення в Україну можна було б уникнути: Трамп назвав умову

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

"Україна така сумна. Кожного разу, коли я чую про це, це була війна, і я знав, що це зіниця ока Путіна. Він би ніколи цього не зробив, якби вибори не були сфальсифіковані, наші вибори. Вони були сфальсифіковані та вкрадені. Якби ці вибори не були сфальсифіковані, якби я був президентом, зараз у вас були б мільйони живих людей. Але вони мертві", — сказав Трамп.

При цьому політик так і не зумів знайти конкретних причин, як його президентство відбило б імперські замашки Володимира Путіна, і той не напав би на Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 45 президент США Дональд Трамп продовжує нагнітати пристрасті навколо війни Росії проти України. За словами Трампа, якби він був президентом, Путін би не вторгся в нашу країну, а тепер російський президент нібито має можливість захопити всю Україну. Також Дональд Трамп заявляв, що Україні слід було б відмовитися від Криму і дати Росії гарантії невступу до НАТО. Про що говорять такі заяви? Яке майбутнє, швидше за все, чекає на Трамп? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чому Києву важливо отримати гарантії безпеки від США – чи можуть виникнути проблеми з Трампом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини