Головна Новини Світ США Втратив карту пам'яті: в США жінка розстріляла свою дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратив карту пам'яті: в США жінка розстріляла свою дитину

Підозрювана вже зізналася в скоєному

13 вересня 2021, 16:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки жінка скоїла вбивство власної дитини. Про це повідомляє видання Fox News.

Втратив карту пам'яті: в США жінка розстріляла свою дитину

У США мати вбила свою дитину. Фото: з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Чикаго. Повідомляється, що 37-річна жінка застрелила свого 12-річного сина, нібито за те, що той втратив карту пам'яті. На місце події поспішили правоохоронці і медики. На тілі загиблого були виявлені множинні кульові поранення в області голови.

Підозрювана вже зізналася в скоєному. Також вона віддала правоохоронцям пістолет, який став знаряддям вбивства.

За інформацією поліціянтів, в момент затримання жінка перебувала в параноїдальному стані. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Флорида маленька дівчинка була змушена прикидатися мертвою для того, щоб вижити. У будинок до сім'ї потерпілої увірвався чоловік з вогнепальною зброєю і убив чотирьох осіб на її очах. Сама дівчинка отримала кілька кульових поранень. Відзначається, що підозрюваний є колишнім морським піхотинцем. Чоловік не був ніяк пов'язаний із загиблими. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Полтавській області жінку, яку шукали протягом декількох днів виявили мертвою у водоймі. Її тіло вдалося знайти водолазам. Воно знаходилося неподалік від магазину, де її бачили в останній раз. На цей момент встановлюються всі обставини події. Точну причину смерті жінки встановлять під час проведення судмедекспертизи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини