Головна Новини Світ США Wall Street Journal розповіло, про проблеми із головою, які має Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Wall Street Journal розповіло, про проблеми із головою, які має Байден

Wall Street Journal розповіло, що президент Джо Байден має очевидні проблеми зі здоров’ям

7 червня 2024, 18:59
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден має очевидні проблеми зі здоров’ям, про це повідомило видання The Wall Street Journal. Воно із посиланням на "обізнаних із ситуацією людей", розповідає, що лідер американців демонструє ознаки "старечої немочі".

Wall Street Journal розповіло, про проблеми із головою, які має Байден

Джо Байден

Зокрема, за інформацією видання, коли у січні Байден мав зустріч із лідерами Конгресу, на якій обговорював угоду про військову допомогу Україні, він інколи говорив настільки тихо, що деякі учасники насилу чули його. Видання відзначає, що цю інформацію йому підтвердили п’ять людей, які знайомі із тією зустріччю.

WSJ повідомляє, що під час зустрічі Байден, буцімто, читав із нотаток, щоб висловити очевидні думки. Окрім того, він робив паузи на довгі періоди, а іноді заплющував очі на так довго, що деякі в кімнаті дивувалися, чи він не відключився, написали журналісти.

Окрім того, воно підкреслює, що Байден часто плутає факти, зокрема і зі свого власного минулого. Наприклад, пише Wall Street Journal, під час одного з публічних заходів американський президент сказав, що під час саміту "Великої сімки" у 2021 році він розмовляв із колишнім президентом Франції Франсуа Міттераном, хоча той помер ще у 1996 році. Також видання наводить ще один приклад, під час передвиборчого заходу в Детройті лідер американців сказав, що був віце-президентом під час пандемії Covid-19, хоча епідемія почалася через три роки після його відставки з посади.

Як зазначає WSJ, подібних помилок в промовах очільника Білого дому дуже багато. Однак, відзначає видання, хоча республіканці на таких прикладах намагаються педалювати тему старечої немочі Байдена, Дональд Трамп, молодший від свого суперника всього на всього на чотири роки. Окрім того, додають журналісти, Трамп плутає факти ледь не частіше.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що лікар Байдена раніше відверто розповів про його хвороби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини