Головна Новини Світ США Я впевнений, що Путін прийняв рішення про вторгнення в Україну, - 'Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

Я впевнений, що Путін прийняв рішення про вторгнення в Україну, - 'Байден

Захід сповнений рішучості накласти серйозні санкції, якщо Росія продовжуватиме нагнітати

19 лютого 2022, 00:15
Поділіться публікацією:

У ніч на 16 лютого Байден звернувся до ситуації навколо України. Зокрема, він заявив, що російський президент Володимир Путін ухвалив рішення про вторгнення в Україну.

Я впевнений, що Путін прийняв рішення про вторгнення в Україну, - 'Байден

Джо Байден (фото з відкритих джерел)


"Так, я впевнений, що маю намір вторгнутися. Але поки що він цього не зробив, завжди є дипломатичний шлях", — сказав Байден.


За його словами, Захід сповнений рішучості накласти серйозні санкції, якщо Росія продовжуватиме нагнітати.


"Але ще не пізно вирішити питання за столом переговорів. 24 лютого Блінкен та Лавров домовилися про зустріч у Європі, якщо Росія не вирішить вчинити напад", — додав американський президент.


Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, що Джо Байден 15 лютого вже виступав . Тоді він У своєму зверненні з приводу можливого вторгнення російських військ в Україну президент США Джо Байден попередив Росію про відповідь США, якщо удар буде завдано громадянам США, які перебувають в Україні. Фактично, президент США прямим тестом попередив керівництво Росії про те, що США готові вступити в пряму конфронтацію з РФ, якщо на території України від російської агресії постраждають американці. Байден наголосив, що сьогодні Вашингтон не хоче прямого протистояння з Росією, але в США не буде іншого вибору, якщо внаслідок російського удару по Україні постраждають американці. Тоді відповідь у США піде дуже оперативно. Причому Байден відповів, що йдеться не лише про силовий удар. Реакція США також спрямована на кібератаки або інші способи ведення війни. Також Джо Байден заявив, що він вітає пропозицію Москви рухатися дипломатичним шляхом для врегулювання всіх спірних моментів. Але в цьому діалозі США не готові поступатися "основними принципами".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петя

19 лютого 2022, 07:50

Сами нагнитаете а Путин как всегда виноват. Весеннее обострение у дедушки:-)


Новини