Головна Новини Світ США Як довго діятимуть санкції проти Росії: США надали пояснення
commentss НОВИНИ Всі новини

Як довго діятимуть санкції проти Росії: США надали пояснення

Наскільки довго діятимуть каральні заходи проти Росії

5 квітня 2022, 21:05
Поділіться публікацією:

Тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін розповіла про політику західних країн щодо Росії найближчим часом і повідомила, як довго будуть діяти санкції проти РФ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Крістіна Квін зробила під час інтерв'ю 24 каналу.

Як довго діятимуть санкції проти Росії: США надали пояснення

Крістіна Квін - фото з відкритих джерел

Крістіна Квін від імені США повідомила, що зараз не йдеться про наміри скасовувати або послаблювати санкції проти Росії. Санкційне покарання триватиме за певних умов.

"Санкції діятимуть доти, доки Путін діятиме у той безвідповідальний і протиправний спосіб, який зараз", — заявила Квін.

Як розповіла тимчасово повірена у справах США, США не планують зменшувати санкції проти РФ. США навпаки планують впроваджувати їх в усіх можливих галузях доти, поки Путін не перегляне свою помилкову поведінку.

"Ми продовжуємо розширювати санкції з перших днів, як Росія перетнула українські кордони. Не зупинимось розширювати їх і далі", — заявила Квін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українці вже не так сильно хочуть у НАТО: показник упав до довоєнного рівня. В Україні почав зменшуватись рівень підтримки курсу країни на членство у Північноатлантичному альянсі. Українці розчаровані пасивністю НАТО та неготовністю допомогти з обороною країни у війні проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський пояснив, якою може бути ціна силового повернення Донбасу.

Читайте на порталі "Коментарі": ЄС запроваджує п'ятий пакет санкції проти РФ у відповідь на звірства у Бучі: що тепер під забороною. Найближчими днями санкції мають бути проголосовані парламентами країн блоку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини