Головна Новини Світ США "Якого дідька він викинув стільки грошей?": Трамп висміяв пластичні операції Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

"Якого дідька він викинув стільки грошей?": Трамп висміяв пластичні операції Байдена

Під час зустрічі зі своїми виборцями Дональд Трамп не упустив можливості поязвіть над зовнішністю свого супротивника

23 вересня 2020, 17:33
Поділіться публікацією:








Президент США Дональд Трамп, який знову бореться за цей пост перед виборами 3 листопада, висміяв пластичні операції Джо Байдена, свого головного конкурента від Демократичної партії. Відео опубліковано на каналі YouTube з місця виступу Трампа перед своїми симпатиками.

"Якого дідька він викинув стільки грошей?": Трамп висміяв пластичні операції Байдена

Так, президент США зауважив, що Байден в умовах карантину вважає за краще носити захисну маску, в той час як сам Трамп категорично відмовляється  виконувати цю вимогу . В рамках цієї теми він вказав на втручання пластичних хірургів в зовнішність Байдена.

"Йому комфортно в масці. Ну і добре! Але чесно кажучи... Якого дідька він витратив стільки грошей на пластичні операції, якщо він все закриває?", — вказав політик, що викликало гомеричний сміх у публіки.


Відзначимо, що 77-річний колишній Віце-президент США Джо Байден, який балотується на пост глави Білого Дому, всього на 3 роки старша за свого конкурента Дональда Трампа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський телеканал Russia Tuday жартує над кампанією Дональда Трампа і навіть зняла іронічний ролик, присвячений йому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини