Головна Новини Світ США "Якщо не складеться з Білим домом, йдіть до нас": пропагандистський канал Росії покликав Трампа на роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Якщо не складеться з Білим домом, йдіть до нас": пропагандистський канал Росії покликав Трампа на роботу

Відомий російський телеканал зняв пародію на президента США з метою висміяти його передвиборчу кампанію

22 вересня 2020, 14:27
Поділіться публікацією:

Російський телеканал Russia Today випустив напівіронічний ролик, в якому запропонував президенту США Дональду Трампу роботу телеведучим. Про це повідомляє видання Лента.ру.

"Якщо не складеться з Білим домом, йдіть до нас": пропагандистський канал Росії покликав Трампа на роботу

Так, відповідно до сюжету актор, зовні схожий на Трампа, сідає в лімузин, який відвозить його в редакцію RT в Москві. В офісі у нього є спеціальний кабінет з табличкою, де написана його нова посада. Актор надягає кепку з логотипом каналу замість тієї, яку американський президент дійсно носить під час публічної кампанії, і починає вести передачу, де гостро критикує канал CNN і хвалить масивну стіну Кремля.

В кінці ролика, диктор телеканалу RT звертається до Дональда Трампа зі словами: "Якщо з Білим домом нічого не вийде, вважайте це офіційною пропозицією".

Відзначається, що відео приурочене  виборам президента США, які призначені на 3 листопада цього року. Головним конкурентом Дональда Трампа виступає кандидат від Демократичної партії — Джо Байден.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, як напередодні кандидат в президенти США Джо Байден зробив обмовку у своїй передвиборчій промові, що повалило в жах все ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини