Головна Новини Світ США Яскрава вогненна куля осяяла небо над США: як вона виглядала (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Яскрава вогненна куля осяяла небо над США: як вона виглядала (ВІДЕО)

Метеор висвітлив небо за дев'ять хвилин після старту місії Crew-3 компанії SpaceX

12 листопада 2021, 16:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Яскрава вогненна куля пронеслася в небі на Сполучених Штатах Америки. Про це пише видання Space.com.

Яскрава вогненна куля осяяла небо над США: як вона виглядала (ВІДЕО)

Ілюстрація. Фото: Pixabay

10 листопада незабаром після старту місії SpaceX Crew-3 на Міжнародну космічну станцію, по небу над східною частиною США промайнула яскрава вогненна куля.

Американське метеорне товариство (AMS) повідомило про майже 400 спостережень вогняної кулі на сьогодні, при цьому деякі свідки могли одночасно спостерігати вогненну кулю і слід ракети SpaceX Falcon 9. Більшість спостережень надійшло з Північної Кароліни, але деякі звіти також надійшли з Вашингтона, Делавера, Джорджії, Мериленда, Нью-Джерсі, Пенсільванії, Південної Кароліни, Теннессі, Вірджинії та Західної Вірджинії.

Метеор висвітлив небо через дев'ять хвилин після старту Crew-3. За даними AMS, небесне тіло було частиною метеорного потоку Таурид, який відбувається щороку з вересня по листопад, коли Земля проходить через широкий потік уламків за кометою Енке.

У Мережі з'являються відео, на кадрах яких можна побачити вогненну кулю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що вчені дали "голос" туманності Спіраль. Це небесне тіло знаходиться в декількох сотнях світлових років. Воно утворилося після того, як зірка з малою масою скинула свій зовнішній матеріал ближче до кінця свого життя.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені виявили у річці Темза, що у Великій Британії акул, тюленів, морських ковзанів та інших тварин. За даними фахівців, на цей момент у водах річки мешкають три види хижих риб. Деякі з них можуть досягати двометрової довжини та жити до 50 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини