Головна Новини Світ США З Байденом піде і той курс, який він підтримував: Гарріс зробила несподівану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

З Байденом піде і той курс, який він підтримував: Гарріс зробила несподівану заяву

Гарріс заявила, що її можливе президентство не буде продовженням правління Байдена

сьогодні, 10:35
Поділіться публікацією:

Віце-президент США Камала Гарріс заявила, що її можливе президентство не буде "продовженням" президентства Джо Байдена, як думають багато хто. Ця заява прозвучала після того, як раніше вона уникала відповіді на питання про те, що вона змінила б в адміністрації Байдена. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Fox News".

З Байденом піде і той курс, який він підтримував: Гарріс зробила несподівану заяву

Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

Гарріс зазначила, що привнесе "свіжі ідеї" та свій особистий досвід, наголосивши, що її президентство відрізнятиметься від поточної адміністрації.

"Моє президентство не буде продовженням президентства Джо Байдена, і, як і кожен новий президент, який приходить до влади, я привнесу свій життєвий досвід, свій професійний досвід, а також нові та нові ідеї. Я представляю нове покоління лідерів", — заявила вона.

Віце-президент додала, що вона представляє нове покоління лідерів, яке відрізняється від тих, хто вже давно працює у Вашингтоні.

Під час інтерв'ю журналіст Брет Байєр нагадав їй про гасло її кампанії, яке говорить про "новий шлях вперед" і пропозицію "перевернути сторінку", і запитав, від чого саме Гарріс має намір відійти, враховуючи, що вона вже три з половиною роки обіймає посаду віце -Президента. Гарріс відповіла, що йдеться про необхідність подолати поляризуючу риторику, яка посилилася за останнє десятиліття, включаючи роки президентства Дональда Трампа.

На питання Байєра про те, чому більшість американців вважають, що США рухаються у неправильному напрямку, незважаючи на її роботу в адміністрації, Харріс знову зосередилася на критиці Дональда Трампа.

Прес-секретар кампанії Трампа Каролін Лівітт розкритикувала інтерв'ю, назвавши його "катастрофам поїзда", стверджуючи, що Гарріс не дала прямих відповідей на запитання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — соцопитування показало, хто на фінішних прямих президентських перегонах у США вирвався вперед.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини