Головна Новини Світ США З серпня росіянам перестануть видавати американські візи: посол США пояснив
commentss НОВИНИ Всі новини

З серпня росіянам перестануть видавати американські візи: посол США пояснив

Посол РФ в США Анатолій Антонов 20 червня повернувся до Вашингтона

28 червня 2021, 00:54
Поділіться публікацією:

З серпня США перестануть надавати консульські послуги в Росії. Про це заявив посол США в Росії Джон Салліван в коментарі "Дощу".

З серпня росіянам перестануть видавати американські візи: посол США пояснив

Посол США в РФ повернувся до російської столиці (фото з відкритих джерел)

"Після 1 серпня в нас тут буде працювати дуже мало людей, через що ми не зможемо надавати консульські послуги, у яких, як я знаю, так потребують і американці, і росіяни. І це не просто перешкода з точки зору відносин між США і Росією. Це тягне за собою серйозні наслідки особистого характеру для сімей, а також комерційні наслідки для підприємств — як американських, так і російських ", — сказав Салліван.

Він також додав, що через скорочення числа співробітників консульські служби "не в змозі обробляти хоч скільки-небудь заяв на видачу віз". Посол США в Росії Джон Салліван повернувся в російську столицю 24 червня згідно з домовленістю.

Як ми повідомляли раніше, посол США в Росії Джон Салліван поїде в США для консультацій. Причина — різке загострення у відносинах між країнами і загроза державних кордонів України. "Я вважаю важливим обговорити поточний стан двосторонніх відносин США і Росії безпосередньо з моїми новими колегами в адміністрації Байдена. Крім того, я не бачив свою сім'ю понад рік, і це ще одна важлива для мене причина, щоб побувати вдома. Я повернуся в Москву в найближчими тижнями перед будь зустріччю президентів Байдена і Путіна ", — йдеться в повідомленні Саллівана.

Раніше у відповідь на висилку російських диппредставників з США РФ рекомендувала Джону Салливану "повернутися до Вашингтона для консультацій". Точний час відсутності посла в РФ не вказується.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини