Головна Новини Світ США З'явилась перша заява Трампа після спроби його вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилась перша заява Трампа після спроби його вбивства

Дональд Трамп розповів, що отримав поранення під час спроби його вбивства у Пенсильванії.

14 липня 2024, 07:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Дональд Трамп дав перші коментарі щодо інциденту в Пенсильванії, де намагались вбити колишнього президента США. Трамп розповів, що отримав поранення вуха під час стрілянини та подякував Секретній службі.

З'явилась перша заява Трампа після спроби його вбивства

Дональд Трамп після поранення. Фото з відкритих джерел

Під час передвиборчого мітингу Дональда Трампа у Пенсильванії прозвучало кілька пострілів. На відео з інциденту помітно, що Трамп опустився, а потім його оточили охоронці. Згодом американський президент підвівся з закривавленим обличчям та вухом та був відправлений до лікарні.

Через кілька годин після замаху Трамп виступив з першою заявою. У свої соціальній мережі Truth Social розповів про поранення.

"Неймовірно, що таке могло статися у нашій країні. На цю мить про стрілка нічого не відомо, він мертвий. У мене потрапила куля, вона пробила мені верхню частину правого вуха. Я зрозумів, що щось не так, почув свист, постріли й одразу відчув, як куля розриває шкіру. У мене почалася сильна кровотеча", – розповів Трамп.

Дональд Трамп також висловив свої співчуття родині людині, яка була вбита на мітингу, а також тим, хто отримав поранення.

Наразі відомо, що під час спроби вбивства Трампа загинула одна людина, ще кілька отримали поранення та перебувають у важкому стані. Нападник був убитий, а про його мотиви нічого невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що відомо про спробу вбивства колишнього президента США Дональда Трампа.

Також "Коментарі" писали про відповідь президента Володимира Зеленського на "мирний план" Дональда Трампа щодо закінчення війни в Україні, який передбачає мирні переговори з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини