Головна Новини Світ США З'явилася реакція США на погрози Путіна щодо застосування ядерної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція США на погрози Путіна щодо застосування ядерної зброї

У Держдепі США не бачать нічого дивного в погрозах Путіна щодо застосування ядерної зброї, адже це вже відбувається не вперше

1 березня 2024, 07:15 comments1112
Поділіться публікацією:

США вже попередили Росію про наслідки застосування ядерної зброї. Загрози з боку російського диктатора Володимира Путіна безвідповідальні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив речник Держдепу США Метью Міллер.

З'явилася реакція США на погрози Путіна щодо застосування ядерної зброї

Метью Міллер. Фото: з відкритих джерел

"Ми не вперше бачимо безвідповідальну риторику Володимира Путіна", — заявив Міллер.

За його словами, такі заяви з боку лідера держави з ядерною зброєю неприпустимі.

"Ми спілкувалися у минулому приватно та безпосередньо з Росією про наслідки застосування ядерної зброї", — додав спікер.

Дипломат розповів, що поки що ознак того, що Росія готується застосувати ядерну зброю, немає. Але США уважно стежать за ситуацією.

Варто зазначити, 29 лютого, російський диктатор Володимир Путін звернувся до Федеральних Зборів РФ. Глава Кремля, зокрема, почав хвалитися зброєю, яка має Росія, зокрема й ракети, здатні нести ядерний заряд. Він загрожував "продемонструвати" міжконтинентальні балістичні ракети "Сармат", які нібито здатні пролітати 18 тисяч кілометрів. Президент РФ пригрозив ядерними ударами після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправку західних військ до України.

"Ми пам'ятаємо долю тих, хто колись направляв свої контингенти на територію нашої країни. Але тепер наслідки для можливих інтервентів будуть набагато трагічнішими", — висловився господар Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини