Головна Новини Світ США За це доведеться "платити у пеклі": Трамп розповів, як Путін поплатиться за вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

За це доведеться "платити у пеклі": Трамп розповів, як Путін поплатиться за вторгнення в Україну

Трамп зізнався, що Путін ще раніше планував вторгнення в Україну

20 червня 2023, 14:47 comments1965
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп розповів, що його розмова з російським президентом Володимиром Путіним нібито відстрочила вторгнення Росії в Україну на кілька років. Як передає портал "Коментарі", Трамп заявив в інтерв'ю телеканалу "Fox News".

За це доведеться "платити у пеклі": Трамп розповів, як Путін поплатиться за вторгнення в Україну

Дональд Трамп та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Трамп розповів, що під час бесіди з Путіним він сказав, що вторгнення буде "катастрофою", і що за це доведеться "платити в пеклі".

Коментуючи свої заяви про наміри завершити війну РФ проти України, Трамп сказав про свої "дуже добрі стосунки" з Путіним.

"З Путіним у мене дуже добрі стосунки. Я маю на увазі, що я не розмовляв з ним довгий час, але у мене були дуже близькі стосунки", — відповів Трамп на запитання, як він збирається закінчити війну протягом 24 годин, про що він неодноразово заявляв.

Трамп також вважає, що сьогодні на території України був би світ, якби на чолі США був він, а не Джо Байден.

На запитання, чи вважає він Україну самостійною країною, Трамп відповів ствердно, але додав, що раніше так, "це була одна країна з Росією", і "Путіну це подобалося".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп перебуває під слідством за федеральними звинуваченнями через секретні документи, що опинилися в його будинку. В ефірі американського телеканалу Fox News Трамп розповів, чому не передав секретних документів до Національного архіву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський заявив, що йому видалися "незрозумілими" слова екс-президента США Дональда Трампа про те, що він би досяг завершення повномасштабної війни проти України за одну добу, посадивши Київ і Москву за стіл переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.foxnews.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини