Головна Новини Світ США Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США

В Каліфорнії розбився пасажирський літак

12 жовтня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Через авіакатастрофу загинуло щонайменше двоє людей, однак рятувальники та оперативники ще не дають точних даних. Про це повідомляє CNN.

Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США

Наслідки падіння літака в США, фото з Twitter

Пасажирський літак впав на житлові будинки в окрузі Сан Дієго. Через пожежу, що виникла, зруйновано п'ять будинків, рятувальники шукають чи є хтось живий під завалами. На місці працювали пожежники, що гасили вогонь, який охопив будинки. Екстрені служби визначають ступінь пошкодження п'яти будинків.

"У нас є кілька підтверджених летальних випадків, ми не знаємо точно скільки. Ми знаємо, що підтверджено принаймні два", — сказав Джастін Мацусіта, заступник начальника пожежної служби міста Санті, під час брифінгу.

Відомо, що загинув працівник пошти, що перебував в автомобілі UPS. Фургон компанії згорів на місці. Пожежа охопила кілька автівок.

Попередньо, рятувальники припускають, що на борту літака ніхто не вижив, однак заходи з ліквідації наслідків катастрофи тривають. Кількість пасажирів також невідома, тому жертв може бути значно більше, ніж дві.

На місце прибули бригади швидкої допомоги. Залишки сміття від падіння літака розкидані по житловому кварталу. Для 10 будинків у цьому районі відключили електрику. Федеральне авіаційне управління повідомило, що літак розбився близько 12-ї години.

Червоний Хрест створив тимчасовий притулок для місцевих мешканців, що постраждали від падіння літака.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Татарстані в результаті авіакатастрофи загинуло 16 людей. Поки що версій авіакатастрофи декілька: несправність, помилка пілота, перевантаження. Літак віз парашутистів місцевого аероклубу, щоб ті змогли здійснити стрибки в повітря.

Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США - фото 2
Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США - фото 3
Загиблі люди та знищені будинки: що відомо про авіатрощу в США - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини