Головна Новини Світ США Загроза нацбезпеці США: у ЗМІ з'явилися перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза нацбезпеці США: у ЗМІ з'явилися перші подробиці

Майк Тернер заявив, що Байден має розсекретити інформацію

14 лютого 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

Важливі розвіддані про серйозну загрозу національній безпеці США надав всім членам Конгресу для вивчення голова комітету Палати представників з розвідки Майк Тернер. Стало відомо, що це може бути пов'язано з РФ. Про це повідомляє  CNN.

Загроза нацбезпеці США: у ЗМІ з'явилися перші подробиці

Майк Тернер (фото з відкритих джерел)

"Багато джерел, знайомих із цією розвідувальною інформацією, схарактеризувати її як "дуже чутливу", — йдеться в повідомленні.

До того Тернер відправив лист колегам у Конгресі, де зазначається, що терміновим питанням є іноземний військовий потенціал, що дестабілізує, іноземний військовий потенціал.

Одне із джерел ЗМІ, яке бачило ці розвіддані, підтвердило, що то справді дуже тривожний і дестабілізуючий потенціал РФ

 Тож Тернер  у своєму листі до колег повідомив, що його комітет проголосував 13 лютого за надання законодавцям доступу до певної інформації для розгляду. Він зазначив, що у членів є час ознайомитися з нею між середою і п'ятницею.

А ще Тернер закликав президента Джо Байдена розсекретити всю цю інформацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Білому домі виступили з тривожною заявою про "загрозу нацбезпеці" США. У Палаті представників США попередили про серйозну загрозу національній безпеці. Інформацію про це підтвердив чиновник із Білого дому. Більше подробиць розповів радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван.

Салліван заявив, що сьогодні адміністрація Байдена пішла далі і застосувала більш творчі та стратегічні підходи до розсекречення розвідувальної інформації в національних інтересах США, ніж будь-яка інша адміністрація в історії.

 Також заявив, що вірить у можливості щодо захисту національної безпеки США.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 лютого 2024, 22:33

Втрата гегемонії і формування багатополярного світу! А вас попереджали, що дестабілізацію у світі почнуть корумповані українські націоналісти які (Порошенко) двічі влаштовували заколоти і, разом з юдейцямі (Фюрер Ze), захоплювали владу, розкрадали країну і провокували конфлікти.

ККК

14 лютого 2024, 21:43

Из за чего матрасники обосрались?


Новини