Головна Новини Світ США Замах на Трампа: директорку Секретної служби США викликають до Конгресу (ДОКУМЕНТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Замах на Трампа: директорку Секретної служби США викликають до Конгресу (ДОКУМЕНТ)

Підозрюваного у замаху на колишнього президента США Дональда Трампа ідентифіковано - це 20-річний Томас Метью Крукс з Бетел-Парку, штат Пенсільванія.

14 липня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

 У зв'язку із замахом на експрезидента Дональда Трампа Наглядовий комітет Палати представників США запросив для свідчень директорку Таємної служби США Кімберлі Чітл. Про це повідомляє видання "Коментарі" із посиланням на допис комітету в твіттері.

 Замах на Трампа: директорку Секретної служби США викликають до Конгресу (ДОКУМЕНТ)

Замах на Трампа (фото з відкритих джерел)

Як зазначається, керівник цього органу Джеймс Комер запросив директорку Таємної служби США Чітл дати свідчення на слуханнях у понеділок, 22 липня.

"Американці вимагають відповідей щодо спроби вбивства президента Трампа", — йдеться в дописі.

 Замах на Трампа: директорку Секретної служби США викликають до Конгресу (ДОКУМЕНТ) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те. що очевидці розповіли нові подробиці про стрілянину в Трампа.  На мітингу 45-го президента США Дональда Трампа в Пенсільванії глядачі помітили підозрілу людину на даху споруди неподалік місця події. Очевидець розповів, що стрілець знаходився на даху господарської будівлі на відстані приблизно 15 метрів від них, при цьому було чітко видно гвинтівку. Глядачі намагалися привернути увагу поліцейських протягом трьох-чотирьох хвилин, але ті "не розуміли, що відбувається".

Інший свідок, Бен Мейсер, повідомив, що бачив, як стрілець кілька хвилин до атаки переміщувався дахами господарських будівель. Він заявив, що попередив офіцера поліції.

Також "Коментарі" писали про Байден відреагував на спробу замаху на ТрампаПрезидент США Джо Байден відреагував на замах на експрезидента Дональда Трампа. Байден заявив, що подібним інцидентам зі стріляниною не місце в США та закликав країну до об'єднання.

Джо Байден виступив із промовою в Рехобот-Біч, штат Делавер, після стрілянини на мітингу Дональда Трампа та заявив, що "ретельно проінформований" про інцидент. Президент США вказав, що чекає на розмову з Трампом після спроби його вбивства та додав, що наразі з ним "усе гаразд".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини