Головна Новини Світ США Байден відреагував на спробу замаху на Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден відреагував на спробу замаху на Трампа

Джо Байден зробив першу заяву після спроби вбивства Дональда Трампа на мітингу у Пенсильванії.

14 липня 2024, 07:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден відреагував на замах на експрезидента Дональда Трампа. Байден заявив, що подібним інцидентам зі стріляниною не місце в США та закликав країну до об'єднання.

Байден відреагував на спробу замаху на Трампа

Джо Байден відреагував на замах на Трампа. Фото з відкритих джерел

Джо Байден виступив із промовою в Рехобот-Біч, штат Делавер, після стрілянини на мітингу Дональда Трампа та заявив, що "ретельно проінформований" про інцидент. Президент США вказав, що чекає на розмову з Трампом після спроби його вбивства та додав, що наразі з ним "усе гаразд".

Згодом Байден опублікував заяву на платформі X, де прокоментував замах на Трампа.

"Я радий чути, що він у безпеці та почувається добре. Я молюся за нього та його родину, а також за всіх, хто був на мітингу, оскільки ми чекаємо додаткової інформації", — написав Байден.

Також президент США засудив спробу вбивства Трампа та закликав до об'єднання Америки.

"Ми з Джилл вдячні Секретній службі за те, що вони доставили його в безпечне місце. В Америці немає місця такому насильству. Ми повинні об’єднатися як одна нація, щоб засудити це", — додав Байден.

Нагадаємо, що в Пенсильванії на мітингу Трампа було чутно кілька пострілів. Кандидат в президенти США Дональд Трамп отримав поранення вуха. Також відомо, що нападник був убитий і ще одна людина загинула після стрілянини у Пенсильванії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу заяву Трампа після замаху на нього. Кандидат в президенти США розповів, що отримав поранення та подякував Секретній службі.

Також "Коментарі" писали про те, що в мережу потрапило відео на якому видно, як у Дональда Трампа стріляли на мітингу у Пенсильванії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини