Головна Новини Світ США Замість президента США із Зеленським зустрінеться віце-президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість президента США із Зеленським зустрінеться віце-президент

Володимир Зеленський може зустрітися з Камалою Харріс

17 лютого 2022, 08:12
Поділіться публікацією:

Як відомо, на фоні величезного потоку інформації щодо підготовки Росії до вторгнення в Україну президент Володимир Зеленський запросив відвідати нашу країну президента США Джо Байдена. У Білому домі дипломатично заявили, що найближчим часом зустріч Байдена та Зеленського навряд чи можлива. Тепер стає ясно, що замість Байдена з Зеленським може зустрітися віце-президент США Камала Харріс. Щоправда візиту Харріс до Києва не буде. Швидше за все, віце-президент зустрінеться із Зеленським на полях Мюнхенської конференції з безпеки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "The Hill".

Замість президента США із Зеленським зустрінеться віце-президент

Віце-президент США Камала Харріс. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, окрім зустрічі з українським президентом Зеленським у Камали Харріс запланована зустріч із генсеком НАТО Йєнсом Столтенбергом.

Один із співрозмовників видання з адміністрації США розповів, що Камала Харріс та Володимир Зеленський мають зустрітися у неділю.

Також у планах віце-президента США провести переговори з канцлером ФРН Шольцем.

Головний виступ Камали Харріс на конференції буде присвячено Україні, а також російській агресії, концентрації російських військ біля українського кордону.

У своєму виступі Харріс спробує донести світовій громадськості, що можливе вторгнення російських військ в Україну завдасть великих неприємностей, насамперед самій Росії. Також неприємності можуть виникнути для європейського та міжнародного порядку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому домі дали відповідь, чи Джо Байден приїде до Києва, прийнявши запрошення президента України Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини