Головна Новини Світ США Заварушка в Нью-Йорку: заарештовані десятки осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Заварушка в Нью-Йорку: заарештовані десятки осіб

Активісти палили сміття і вигукували гасла проти поліції

5 листопада 2020, 09:36
Поділіться публікацією:

На тлі виборів президента, які пройшли в США, громадяни країни збираються на акції протесту. В одному з найбільших міст Америки — Нью-Йорку — масовий мітинг переріс у зіткнення з поліцією.

Заварушка в Нью-Йорку: заарештовані десятки осіб

Так, спочатку мирне зібрання громадян переросло в жорстку форму конфлікту, коли мітингувальники рушили маршем через Вест-Віллідж після 19:30 за місцевим часом.

Учасники вигукували гасла проти поліцейських, підпалювали сміття, а трохи пізніше вступили в силову протидію з правоохоронцями.

Поліцейський департамент Нью-Йорка повідомив, що затримано понад 20 активістів.

"Ми цінуємо свободу слова. Нашим головним пріоритетом була і завжди буде безпеку. Ми заарештували понад 20 осіб, які намагалися захопити мирну акцію протесту, розпалюючи багаття, кидаючи сміття і яйця на Манхеттені ", — сказано в повідомленні департаменту.

Як повідомляв портал "Коментарі", ЦВК Молдови підбила підсумки виборів президента. За затвердженим вже остаточними даними, одним туром справа не обійдеться — жоден з кандидатів не набрав потрібної кількості голосів виборців. Відповідно, у виборчкомі прийняли рішення про проведення другого туру — його призначили на 15 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини