Головна Новини Світ США Заява Трампа про вихід США з НАТО не є блефом: Болтон зробив попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Заява Трампа про вихід США з НАТО не є блефом: Болтон зробив попередження

Джон Болтон вважає, що загрози Трампа вийти з НАТО слід сприймати серйозно

12 лютого 2024, 14:05 comments1909
Поділіться публікацією:

До заяви колишнього президента США Дональда Трампа, який хоче переобрання на другий президентський термін, вийти з НАТО у разі повернення до влади слід поставитися з серйозністю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "MSNBC" зробив добре відомий в Україні колишній радник з нацбезпеки США в адміністрації Дональда Трампа Джон Болтон.

Заява Трампа про вихід США з НАТО не є блефом: Болтон зробив попередження

Джон Болтон. Фото: із відкритих джерел

"Думаю, заяви Трампа слід сприймати цілком серйозно. Дуже багато хто зараз не сприймає це так — прихильники Трампа, і опоненти теж. Коли він каже, що хоче виходу США з НАТО — думаю, це дуже реальна загроза, і вона мала б надзвичайно погані наслідки". для США. І не лише у Північноатлантичному регіоні, а набагато ширше", – висловився колишній радник Трампа.

Зазначимо, колишній президент США та ймовірний кандидат від республіканців на виборах-2024 Дональд Трамп заявив, що заохочує Росію напасти на країни НАТО, які не виконують зобов'язання перед альянсом та не виплачують 2% на оборонні потреби. Подібний вислів розкритикували Білий дім, а також генсек Північноатлантичного альянсу Йєнс Столтенберг. Останній наголосив, що розмови про те, що члени НАТО не захищають один одного, підривають спільну безпеку. Тим часом кремлівський "Троянський кінь" у ЄС та НАТО, угорський прем'єр Віктор Орбан заявляє, що Україна має стати не членом ЄС чи НАТО, а "буферною зоною" між Росією та Заходом. Про що говорять останні заяви та дії у ракурсі глобальної безпеки? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять позитивні сигнали зі США для України: що важливо у риториці Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.msnbc.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини