Головна Новини Світ США Жахлива снігова буря в США. Люди замерзають в автівках
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахлива снігова буря в США. Люди замерзають в автівках

Сніжна буря забрала життя десятків людей в США. Серед загиблих є знайдені в заметах, в автомобілях, а також ті, хто помер під час прибирання снігу.

27 грудня 2022, 14:55 comments2763
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В США панує жахлива сніжна буря, в результаті якої близько 60 людей загинули, 18 з них тільки в одному місті – Баффало. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на NBC News.

Жахлива снігова буря в США. Люди замерзають в автівках

Снігова буря в США. Фото з відкритих джерел

Арктичні морози та великий штормовий фронт на кілька днів поширилися на більшу частину Америки. Найбільше постраждав регіон Баффало на березі озера Ері біля кордону з Канадою. Друге за величиною місто Нью-Йорка стало тим, що губернатор Кеті Хочул назвала явищем, що "відбувається раз на вік". ЗМІ повідомляються, про жертв сніжної бурі у мінімум, як в 12 штатах,

"На дорогах під сніговими заметами залишаються покинуті автомобілі, автобуси, автомобілі швидкої допомоги, евакуатори та навіть снігоочисні машини. Це ускладнює розчищення засніжених вулиць та доставлення мешканцям, які потребують медичної допомоги", — пише Reuters.

За словами виконавчого директора округу Марка Полонкарца деякі люди загинули під час прибирання снігу, або навіть замерзли в машині.

"Ми бачимо світло в кінці тунелю, але це ще не кінець. Нас там немає", — прокоментував ситуацію Полонкарц.

Наразі, за словами губернаторки Кеті Хочул в штаті сотні офіцерів Національної гвардії, які беруть участь у понад 500 операціях порятунку. Наразі в деяких містах США випало 1,2 м снігу, а Національна метеорологічна служба прогнозує, що 27 грудня випаде ще 30 см снігу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв. що під час однієї зі своїх місій "Аполлон" США обстріляли Місяць з мінометів.

Також "Коментарі" писали про прогнози російського політика Дмитра Медведєва на 2023 рік, де він пророкує війну в США. Росіянин також згадав і про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини