Головна Новини Світ США У Байдена відреагували на чутки про перемогу республіканців та скорочення підтримки України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена відреагували на чутки про перемогу республіканців та скорочення підтримки України

США продовжать підтримувати Україну незалежно від результатів виборів

25 жовтня 2022, 08:34
Поділіться публікацією:

Підтримка України з боку США не має жодного зв'язку з результатами виборів до Палати представників Конгресу. Яким би не був результат волевиявлення – Україна може бути впевнена, що американський народ продовжить її підтримувати. Навіть якщо перемогу здобудуть представники Республіканської партії. Як передає видання "Коментарі", про це заявила речник Палати представників Ненсі Пелосі, реагуючи на чутки про наміри окремих республіканців переглянути та скоротити підтримку України.

У Байдена відреагували на чутки про перемогу республіканців та скорочення підтримки України

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

"Підтримка України є двопартійною, двопалатною, тобто в Палаті представників та в Сенаті, і вона починається у Білому домі з нашим президентом", — заявила Пелосі.

Спікер Палати представників також не оминула тему постачання Іраном озброєння до РФ. На думку Пелосі, Тегеран вже припустився великої помилки, погодившись постачати Росії озброєння для війни проти України. Тепер за такий хибний крок Ірану доведеться відповідати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США погрожують скоротити допомогу Україні: хто просуває питання.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Комітет Палати представників, який розслідує напад прихильників республіканця Дональда Трампа на Капітолій США 6 січня 2021 року, заявив, що направив колишньому президентові повістку до суду з вимогою надати документи та свідчення під присягою. А документи, вилучені з дому Трампа у Флориді в серпні, нібито включали дуже секретні розвідувальні дані про Іран та Китай, які могли викрити методи шпигунства США, повідомила газета Washington Post. Обстановка в США напередодні листопадових проміжних виборів , у яких чинний президент-демократ Джо Байден пророкує перемогу своєї партії, явно розпалюється. Експерти спеціально для видання "Коментарі" оцінили внутрішньоамериканський розклад та його значення для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини