Головна Новини Світ США Жінка спіймала гігантського монстра на вудку з даху автомобіля (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка спіймала гігантського монстра на вудку з даху автомобіля (ФОТО)

Жінці зі штату Техас в США вдалося зловити на вудку акулу-молот з даху свого автомобіля

15 вересня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

Гід по рибальству і захисник природи Корпус-Крісті Джен Мерчант зловила свою кращу акулу-молот на острові Норт-Падре, штат Техас, під час вихідних в день праці, коли ловила рибу з пікапа, припаркованого на піску. Торговець вимочувала наживку, коли вона зачепилася за масивну акулу. Про це повідомляє Field & Stream.

Жінка спіймала гігантського монстра на вудку з даху автомобіля (ФОТО)

Акула, скріншот з відео

Вона боролася з 11,5-футовою акулою-молотом протягом 45 хвилин, і це надихнуло її на кілька днів.

Жінка спіймала гігантського монстра на вудку з даху автомобіля (ФОТО) - фото 2

"Я була в захваті. Я вже давно намагаюся підняти рибу на десять футів важче. Безумовно приємно досягати моїх особистих рекордів", — сказала задоволена жінка.
Мерчант і її команда, в яку входять її чоловік Тім Мерчант і один Дастін Хики, брали участь в Texas Shark Rodeo, турнірі з ловлі акул, в якому рибалки позначають акул і збирають дані, які можуть бути використані для підтримки зусиль по збереженню. З 2014 року в рамках турніру було спіймано понад 8000 акул. Коли команда зібрала зразок ДНК і вставила мітку спостереження GPS біля спинного плавця акули, вони помітили кілька гачків, вбудованих в рот акули, в тому числі один, який роздер її щелепу.

"Б'юся об заклад, ця риба була повністю задоволена тим, що ми змогли витягнути цей гачок, і що він зміг спливти, але це більше не заважало їй. Торговець позувала для кількох швидких знімків з головою молота, перш ніж вона і її команда вивели акулу в більш глибоку воду, щоб вона могла поплисти. Моя улюблена частина лову такої риби — це відпустити її. Ми всі схвильовані. Ми всі щасливі. це просто найкраще почуття", — додала вона.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в тайському океанаріумі на чоловіка напала акула .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини