Головна Новини Світ США Жителям Лос-Анджелеса заборонили виходити з дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителям Лос-Анджелеса заборонили виходити з дому

Жителям Лос-Анджелеса дозволено виходити з дому тільки у випадку крайньої потреби

3 грудня 2020, 10:09
Поділіться публікацією:

Боротьба з епідемією коронавірусу в США набуває все більш жорсткі форми. Так, мешканцям одного з найбільших міст — Лос-Анджелеса наказано перебувати вдома на ізоляції. Таке рішення прийняла міська влада. Обмеження довелося ввести через збільшення кількості хворих.

Жителям Лос-Анджелеса заборонили виходити з дому

Лос-Анджелес (США)

Відповідне розпорядження опублікували на сайті мера Лос-Анджелеса Еріка Гарсетті. У документі сказано, що місто зараз близький до нищівного переломного моменту, після якого кількість госпіталізацій почне перевищувати можливості лікарняного фонду.

"Ці сумні факти про поширення COVID-19 в нашому місті означають, що ми повинні відновити деякі з більш строгих обмежень, які вводилися навесні", — сказано у зверненні до жителів Лос-Анджелеса.

Для захисту життя і майна городян їм запропонована сувора ізоляція.

"Усі особи, які проживають в Лос-Анджелесі, зобов'язані залишатися вдома", — йдеться в наказі.

Бездомним влада надасть тимчасове житло. Покидати свої квартири та місця проживання дозволено тільки в разі крайньої потреби. Всі компанії, які не можуть перевести співробітників на віддалену роботу зобов'язані призупинити діяльність. За порушення наказу про ізоляцію доведеться викласти штраф або навіть потрапити до в'язниці.

Втім, наказ має масу винятків. Працювати дозволено медичним клінікам, продовольчим магазинам і аптекам. Продовжать працювати автомайстерні і фінансові установи.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Латвії триває надзвичайний стан, але, як зізнається прем'єр-міністр Латвії Крішьяніс Каріньш карантинні обмеження не працюють повною мірою і кількість нових інфікованих COVID-19 зростає. У зв'язку з цим, влада Латвії вирішили продовжити надзвичайний стан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини