Головна Новини Світ США ЗМІ назвали ім'я союзника Путіна у США, який тримає у заручниках мільйони українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали ім'я союзника Путіна у США, який тримає у заручниках мільйони українців

За інформацією CNN, чи отримає Україна довгоочікувану допомогу від США, як і раніше залежить від Майка Джонсона

29 березня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська не припиняють атаки Україною. Київ залежить від протиповітряної оборони, яка, у свою чергу, залежить від американської допомоги, яка все ще заблокована. Зараз ця допомога є заручником спікера Палати представників США Майка Джонсона, який є одним із найпотужніших союзників російського президента Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це пишуть у колонці для CNN Амелія Гласер та Марсі Шор.

ЗМІ назвали ім'я союзника Путіна у США, який тримає у заручниках мільйони українців

Допомога Україні. Фото: з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що незважаючи на заклики Києва, нова допомога не надходить, зазначають автори колонки. США фактично відрізали постачання для України, а у ППО швидко закінчуються боєприпаси. Це питання тижнів чи днів, як вони вичерпаються.

"Майк Джонсон, вірний Дональду Трампу, який хвалив Путіна, тримає в заручниках 42 мільйони людей в Україні. По всій Україні діти постійно виявляються похованими під завалами, вбиті ракетним обстрілом Кремля. Українці знають, що їхнє життя залежать від того, чи винесе Джонсон додаток законопроект про національну безпеку на розгляд Палати представників", – йдеться у статті.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США близько півроку продовжуються дивні танці навколо виділення допомоги Україні. Глава Білого дому Джо Байден запропонував збільшити податки для мільярдерів із 8,2% до 25%, пустивши частину отриманих коштів на підтримку нашої країни. Спікер Палати представників Майк Джонсон нібито хоче винести на голосування пакет за допомогою України після виходу конгресменів із чергових канікул – у квітні. Водночас екс-президент США, який має шанси повернутися до Білого дому Дональда Трампа, який фактично керує Джонсоном і частиною парламентаріїв-республіканців, схоже, має намір зробити все, щоб максимально зменшити або зовсім припинити допомогу Україні. Як події можуть розвиватись далі? Чи є ще шанс України отримати значну допомогу від США (а, якщо є – коли)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини