Головна Новини Світ США ЗМІ повідомили, що Байден оцінює шанси Харріс на його посаду
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ повідомили, що Байден оцінює шанси Харріс на його посаду

На роздоріжжі: Байден сприйнятливий до закликів залишити передвиборну гонку

19 липня 2024, 15:41
Поділіться публікацією:

Незважаючи на впевненість передвиборного штабу та найближчого оточення в тому, що президент США Джо Байден залишається відданим своїй справі, з'явилася інформація про те, що він може розглянути можливість виходу з перегонів. За даними ABC News, Байден замислюється про це і навіть почав опитування про те, як Камала Харріс впоралася з роллю президента.

 ЗМІ повідомили, що Байден оцінює шанси Харріс на його посаду

Чи готовий Байден вийти з перегонів: ЗМІ з'ясували деталі

Джерело з адміністрації, яке побажало залишитися невідомим, каже, що президент відчуває втому. Він додає, що діагноз COVID-19 дав Байдену час подумати та обговорити свої плани у колі близьких у своєму будинку у Делавері.

Також стало відомо, що великі донори із Нью-Йорка та Каліфорнії тимчасово призупинили фінансування кампанії. Вони чекають на рішення Байдена, перш ніж знову активізувати свою підтримку.

"Немає жодних ознак того, що Байден змінює свою думку. Щодо грошей, то великі донори в Нью-Йорку та Каліфорнії дали зрозуміти команді, що вони не кажуть "ні", але поки що натиснули кнопку паузи", — написали в ABC News

Передвиборний штаб Байдена готується до можливих змін, і очікується, що незабаром стануть відомими подальші кроки президента. У будь-якому випадку, як заявляє джерело, Байден хоче вибрати той шлях, який буде найкращим для країни та його особисто.               

Читайте також на порталі "Коментарі" - Джо Байден різко знизив шанси на перемогу на президентських виборах у США. Показники чинного американського лідера впали більш ніж на 7 пунктів на тлі його заяви про захворювання на коронавірус та режим ізоляції через хворобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини